KUNTAVAALIT 2021

Olen ehdolla kuntavaaleissa 2021!

Kiitos kiinnostuksestasi ehdokkuuttani kohtaan. Vaikka olenkin tehnyt ja kokenut monenlaista, tämä on eka kertani ehdolla kuntavaaleissa. Otan mielelläni apuasi vastaan. Apu voi olla muun muassa jotakin seuraavista:

  • Haluat kertoa minulle ja keskustella kanssani jostakin kunnallispolitiikkaan liittyvästä aiheesta, josta sinulla on asiantuntemusta
  • Tahdot suositella äänestämistäni turkulaisille tutuillesi ja sukulaisillesi
  • Haluat lahjoittaa kampanjalleni vaikkapa 10 euroa, jotta voin ostaa näkyvyyttä sosiaalisesta mediasta, tee lahjoitus täällä

Voit olla minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos haluat olla mukana jollakin tavalla ehdokkuudessani. Kirjoitan kevään aikana itsestäni ja kuntavaaliteemoistani nettisivujeni ajatuksia-osioon sekä somekanaviini.

Millaisia asioita voit odottaa minun edistävän, jos äänestät minut päättäjäksi?

Turku on ollut minulle maailman paras kaupunki kasvaa aikuiseksi ja opiskella, ja haluan sen olevan sellainen kaikille turkulaisille lapsille ja nuorille taustasta riippumatta. Turkulaisiin lapsiin ja nuoriin tulee panostaa muun muassa mielenterveysongelmia ennaltaehkäisevien palveluiden resursseista huolehtimalla ja tarjoamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mielekäs harrastus.

Minun Turkuuni mahtuu monenlaisia ihmisiä erilaisista taustoista ja kulttuureista. Kaupunkiin kuuluvat omaleimaiset kaupunginosat, joista yksikään ei jää paitsioon hyvinvoinnin edistämisen, palvelujen tarjonnan tai kestävän kaupungin kehittämisen näkökulmasta. Samoin jokainen turkulainen, oli hän sitten perheneuvolan palveluita käyttävä koululainen tai hoivakodissa asuva vanhus, ansaitsee yhdenvertaiset palvelut.

Turku on kasvava kaupunki ja kaupungin kasvuun on vastattava investoimalla raitiotiehen. Lisäksi on edistettävä lähijunaliikenteen pilottikokeilun sekä Tunnin juna -hankkeen toteutumista. Joukkoliikenteen piiriin on tavoitettava niitä kaupunkilaisia, joille sen käyttö tuntuu vieraalta. Turvallisen pyöräilyn edellytysten lisääminen on tärkeä osa kestävän kaupunkiliikkumisen edistämistä.

Haluan edistää sitä, että korkeakouluopiskelijat löytävät myös valmistumisen jälkeen paikkansa Turusta. Turkuun jäämisen ehtona on yleensä työpaikan löytyminen omalta alalta sekä yleisesti ottaen Turun kokeminen houkuttelevana ja viihtyisänä kaupunkina. Korkeakouluopiskelijoiden kasvaviin mielenterveysongelmiin puututaan parhaiten ennaltaehkäisyn keinoin tukemalla lapsia ja nuoria jo varhaisemmassa vaiheessa opintopolkua. Lisäksi mielenterveyspalveluiden jonoja tulee purkaa ja avun piiriin pääsemistä helpottaa, sillä hakijalla itsellään ei ole välttämättä resursseja ja voimia vaatia apua.